Historien

Velkommen til min butik, mit navn er Line Rohde Ottosen, jeg blev født ind i en fynsk gartnerfamilie. Min farfar startede gartneri i Hundslev i 1937, senere overtog mine forældre gartneriet og mine søskende og jeg drev det i 13 år indtil vi valgte at sælge det. Jeg er derfor en stor indsigt og kontaktflade til gartneribranchen og ønsker, at det skal komme mine kunder til gode, i form af friske planter leveret lige til døren.

Planterne

Planterne er fra udvalgte gartnerier på Fyn, har man særlige ønsker er man velkommen til, at sende en mail på mail@greenplants.dk, så vil jeg gøre mit yderste for, at finde det ønskede produkt.

Se mere fra nogle af de gartnerier vi samarbejder med her og her

Planterne opbevares i orangeri med luft, gødning og sol, hvilket er livsvigtigt for sunde planter. Transporten fra drivhuset til din pakkeshop tager normalt imellem 16-36 timer så planterne kommer friske hjem til dig. Alle planter transporteres med GLS pakkeshop med mindre andet er aftalt. Afsendelses dage er mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. I vinter månederne samt tidlige forår sendes der kun i frostfrie perioder.

Åbningstider
Butikken eller drivhuset om man vil er placeret ca. 15 min. kørsel fra Odense centrum. Har man lyst til selv at hente sine planter i butikken er man velkommen til at kontakte os på 40367120 for afhentning. Butikken er normalt åben lørdage kl. 9-12 i perioden 1. April til 15 Oktober.

Besøg os på Instagram eller Facebook og bliv ekstra inspireret !

Hvordan planterne ser ud efter transport